Praca przy pakowaniu żywności – mięsa i wędliny Niemcy Nr Certyfikatu 9383

Szczegóły:

Zadania:
Praca przy pakowaniu mięsa i wędlin: obróbka skrojonych kawałków mięsnych (solenie, płukanie, pakowanie, wieszanie). Praca w temperaturze 12 stopni, od 5-15, w sobotę 5-10 rano. Pakowanie, foliowanie i kartonowanie szynki i kiełbas. Praca w temp 12 stopni, od 5-15 i od 13-23.
Doświadczenie nie jest wymagane. Na niektórych stanowiskach wymagany język niemiecki lub angielski w stopniu komunikatywnym.
Praca 2 zmianowa. Płaca 8,93 Euro brutto za godz. Możliwość nadgodzin i pracy w soboty i niedziele.
Pracodawca zapewnia mieszkania- odpłatne 6,50 Euro za dzień.
Pracodawca zapewnia również wyżywienie – śniadanie i obiad lub obiad i kolacja w zależności od zmiany – odpłatne 3 Euro dziennie ( nieodpłatne w soboty i niedziele).

Posted in Niemcy and tagged , , , , , , , , , .

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>